Maatwerk, efficiënt en betrouwbaar

Zo zorgen wij persoonlijk voor elke stap. Of het nu plaatsen van een grote boom is of het realiseren van een zwembad

Begeleiding

Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van groenaanleg, onderhoud, duurzame oplossingen, het aanvragen van procedures voor ruimtelijke ordening en landschapsontwikkeling. Door deze brede, aanwezige expertise binnen het bedrijf, kunnen we u zo optimaal mogelijk op maat begeleiden en adviseren wij u graag om tot de beste keuzes te komen. Voor het borgen van een continue kwaliteit van onze werkzaamheden hanteren wij de beoordelingsrichtlijnen van groenkeur. Dit staat voor duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap.

Ontzorgen

Met onze transparante en duidelijke wijze van communiceren zorgen wij voor een ontspannen verloop van de werkzaamheden. Uitgaande van een vaste, effectieve plek voor het plan van aanpak en de gemaakte afspraken, zodat u als klant weet waar u aan toe bent en zich zorgeloos kunt verheugen op uw toekomstige groene omgeving.

Onderhoud

Met al meer dan twintig jaar ervaring in het groen vak mogen wij onszelf inmiddels wel experts in ‘groen’ noemen. Van tuinen tot bedrijfsterreinen en openbare groene buitenruimtes, onze ruime ervaring biedt mogelijkheden en maatwerk voor elke soort klus. De combinatie met onze flexibiliteit en betrouwbaarheid maakt Flevolandscaping de beste keuze voor aanleg en onderhoud. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden, afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Geïnteresseerd in een op maat gemaakt ontwerp?

Laat je emailadres of telefoon achter en wij nemen contact met je op.