Impact maken met duurzame oplossingen voor het leven

Wij geloven in de zorg voor een tijdloos ontwerp met duurzame oplossingen en materialen die met de tijd alleen maar mooier worden
 

Hoe we werken

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek brainstormen en bespreken we het doel van de nieuwe tuin/groene buitenruimte. Welke stijl, functionaliteit, sfeer en beleving wilt u straks ervaren? Hierdoor ontstaat er een totaalbeeld met wensen en pijlers waardoor wij aan de slag kunnen met een op maat gemaakt voorlopig ontwerpplan.

Ontwerpfase

Als de belangrijkste pijlers van de (nieuwe) groene buitenruimte duidelijk zijn, gaan wij voor u aan de slag met een voorlopig tuinontwerp. Dit is een op maat gemaakt ontwerp en hiermee toetsen we of uw wensen en verwachtingen op de juiste manier vertaald zijn.

Definitief ontwerp & budgettering

In deze volgende stap maken we het ontwerp visueel, bespreken we de mogelijkheden en stellen we de inhoud, waar nodig, bij. Er worden keuzes in materialen en beplanting gemaakt, waarbij we uitgaan van een begroting die afgestemd is op uw persoonlijke situatie. Wijzigingen en eventueel nieuwe inspiratie worden doorgevoerd om tot een prachtig definitief ontwerp te komen.

Uitvoering & realisatie

Het transparante trajectplan verschaft u als klant duidelijkheid en zekerheid. Hierin kunt u belangrijke elementen vinden zoals de startdatum, planning, werkbare dagen en andere afspraken. Door open en efficiënt te communiceren zorgen we ervoor dat het project goed en naar tevredenheid verloopt en waarborgen we de kwaliteit waar Flevolandscaping voor staat.

Van eerste schets tot uitvoering

Elk project wordt van begin tot eind, binnenshuis uitgevoerd. Zo zorgen wij persoonlijk voor elke stap. Of het nu het plaatsen van een grote boom is of het realiseren van een zwembad.

Geïnteresseerd in een op maat gemaakt ontwerp?

Laat je emailadres of telefoon achter en wij nemen contact met je op.