Over ons

Ons team van creatieve experts ontwerpen en realiseren, met een authentieke signature, tuinen en landschappen op maat

Leidend voor onze ontwerpfilosofie zijn onze waarden

Een functionele, duurzame basis, waarin we inzetten op kwaliteit. Er is oog voor detail en doordacht lijnenspel in authentieke, (vaak) strak moderne, op maat gemaakte ontwerpen. Hierbij luisteren we goed naar u als klant en vertalen we uw wensen in een stijlvol ontwerp. Naast particuliere tuinen, landgoederen en groene bedrijfstuinen, zijn we ook gespecialiseerd in de aanleg en het onderhouden van de openbare groene ruimtes voor gemeenten en provincies. 

Wij hebben een scherp oog voor detail

Onze ontwerpen moeten generaties lang meegaan. Tijdloosheid als basis, is onderdeel van onze filosofie en betekent voor ons een balans tussen duurzaamheid, functie en esthetiek. Leven in de tuin voelt aan als het nieuwe wonen, daarom is het belangrijk dat architect en tuinontwerper samen werken, om zo een natuurlijke overloop van binnen naar buiten tot stand te brengen en tot innovatieve en authentieke combinaties te komen.

Ons team

Flevolandscaping werkt, onder leiding van Luke Bouwman en Richard Mooij, met een hecht team waarin een ieder zijn specialiteit optimaal kan uitvoeren en ontwikkelen. Onze klantgerichtheid en kwaliteit staan voorop en daardoor vinden we het belangrijk dat onze werknemers zelfstandig, kwaliteitsbewust en nauwkeurig de werkzaamheden uitvoeren. Een goede collegiale sfeer en transparant met elkaar communiceren zorgt voor verbinding tussen al deze elementen en een plezierige werkomgeving voor ons allen.

Luke Bouwman

CEO en Founder

Luke Bouwman is een creatieve en gedreven ondernemer. Als eigenaar en founder van Flevolandscaping en diverse andere bedrijven staat hij aan het hoofd van een dynamische en verbindende organisatie. Zijn passie voor groen, duurzaamheid en innovatie zorgen voor een inspirerende sfeer binnen het bedrijf. Snel schakelen en participeren in de grotere projecten zorgen voor verdieping en een groots resultaat.

Richard Mooij

Operationeel directeur

Als geen ander weet Richard Mooij hoe je een prachtig bedrijf als Flevolandscaping moet leiden en op een inspirerende wijze naar een kwalitatief hoogste level kunt brengen. Als operationeel directeur bij een aantal grote groene spelers in de markt heeft hij zijn sporen ruim waargemaakt. Met zijn betrokkenheid en zijn passie voor effectief en transparant communiceren zet hij de lijnen helder uit en maakt daardoor de verwachtingen van de klanten waar. Zo zijn al onze ontwerpen, realisaties en projecten in de juiste groene handen.

 

Wij staan open voor nieuwe talenten

Heb jij, net als wij, een passie voor groene en duurzame tuinen en ben je kwaliteitsbewust, flexibel en klaar voor het werken in een enthousiast en collegiaal team? Dan komen we graag met je in contact! Check onze vacatures of stuur een mail als jij jezelf in onze organisatie ziet werken.

Geïnteresseerd in een op maat gemaakt ontwerp?

Laat je emailadres of telefoon achter en wij nemen contact met je op.